Logo Villa in Moraira

Algemene voorwaarden

Huurperiode


De huurperiode loopt van zaterdag tot zaterdag. Aankomst in beginsel tussen 16.00 en 20.00 uur. Vertrek zaterdag uiterlijk om 10.00 uur. Afwijkingen van deze regeling alleen en uitdrukkelijk in overleg met en na toestemming van de verhuurder/contactpersoon ter plaatse.

Borg & aanbetaling


Bij voldoening van de huursom wordt een borgsom van  € 500,-- in rekening gebracht. Deze borg wordt, onder aftrek van de gebruikte hoeveelheid elektriciteit en gas, teruggestort binnen 14 dagen na controle en schoonmaak van de villa. De aanbetaling bedraagt 50% van de totale huurprijs, incl. de borg. De betaling van het restant van de huursom dient 6 weken voor aanvang van de huur te worden voldaan.

 

Annuleringsvoorwaarden


Bij annulering, meer dan 6 weken voor aanvang van het verblijf, is 50% van de totale huurprijs verschuldigd. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van het verblijf is de volledige huurprijs verschuldigd. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Huisdieren


Huisdieren zijn niet toegestaan. Wij behouden ons het recht voor de toegang tot de villa te weigeren, indien de huurder toch een huisdier heeft meegenomen.

Linnengoed


Het gebruik van linnengoed is verplicht. Alle bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Een standaard linnengoed- en handdoekenpakket à € 15,--bestaat uit: 1 hoeslaken, 1 laken, 1 kussensloop, 1 dekbedovertrek en 2 handdoeken. Alle bedden zijn opgemaakt en voorzien van het standaardpakket. De vaste prijs bedraagt dan ook € 150,-

Verzorging villa tijdens verblijf

Bij aanvang van de huurperiode wordt de villa schoon opgeleverd, terwijl de eindschoonmaak verplicht is. Het zwembad wordt in het hoogseizoen 2 keer per week schoongemaakt en buiten het hoogseizoen 1 maal,  door de daarvoor aangestelde specialist en behoeft derhalve geen verdere zorg. De beplantingen worden allemaal van water voorzien door middel van een irrigatiesysteem. Het wordt evenwel op prijs gesteld, indien de huurder op warme dagen bloeiende en fruitdragende planten en bomen van een extra scheut water voorziet of met de tuinslang besproeit. Gelieve er op toe te zien dat de voorgeprogrammeerde tijdsklokken niet worden gewijzigd.

Gebruik zwembad


Het gebruik van het zwembad vindt uitdrukkelijk plaats onder eigen verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de huurder. Ten overvloede wijst de verhuurder op het feit, dat het zwembad in verband met de diepte ervan niet geschikt is voor kinderen zonder zwemdiploma. Het heeft voor kinderen geen speciaal ondiep gedeelte.