Logo Villa in Moraira

Buiten

De villa is gelegen in een van de mooiste wijken van Moraira: Pla Del Mar. De villa ligt op loopafstand van het centrum van Moraira en ook het strand is makkelijk te voet te bereiken.

Buitenzijd villa CoradoDe vrijstaande villa ligt aan een rustige straat met ruim 800 m2 eigen grond. Zeer ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, afgesloten dmv een groot elektrisch hek. Op elk uur van de dag kunt u kiezen uit zowel een zon als een schaduwrijk terras of heerlijk wegdromen onder de loggia in de loungeset.

Ook aan het zoutwater zwembad van 8 x 4 is het goed verblijven, op één van de 8 ligbedden.De populariteit van de zoutwaterzwembaden neemt met grote snelheid toe. Er zijn namelijk zoveel voordelen voor het gebruik van zwembadzout boven het gebruik van chloor, dat de keuze makkelijk wordt gemaakt. Gebruik je zwembadzout, dan hoef je niet meer met  chemische chloor te werken. Vloeibare chloor voor zwembaden heeft een bijtende werking, het zorgt voor een jeukende huid, rode ogen en blekende werking van kleding en haar.Het water uit een zoutwater zwembad voelt zacht aan en is enorm helder. Tevens kan het zwembad in voor en najaar tegen geringe extra vergoeding verwarmd worden.

Voor lunch of diner kunt u gebruik maken van de moderne buitenkeuken met uitgebreide gas bbq van Boretti. Het terras bij de buitenkeuken is voorzien van een groot schaduwdoek. De villa is omringd door een palmentuin.

Bekijk alle foto's van Villa Corado ->